Путін проговорився, навіщо затіяв авантюру з російськими паспортами для Донбасу (відео)

Риторика володаря Кремля свідчить про те, що він розширив свої апетити щодо окупації України.

Президент Росії Володимир Путін заявив, що, видаючи російські паспорти на окупованому Донбасі, він керувався не лише бажанням "захистити" російськомовне населення. Не менше його турбують також люди, які живуть у змішаних шлюбах або мають родичів на території країни-агресора.

Така риторика свідчить про те, що він розширив свої апетити щодо окупації України. Про це заявив журналіст Роман Цимбалюк у своєму відеоблозі на YouTube, передають Патріоти України.

"Вперше Володимир Володимирович розширив простір сприйняття. Раніше вони переживали за російськомовних в Україні. І ось він, момент істини! Тепер уже розбирати не будуть. Росіянин ти чи українець — не має значення. Путін всіх врятує! Врятує Україну від українців", — сказав він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...