"Путін провалюється між кріслом "демократичного" президента і троном царя в те місце, яке в його палаці чистять золотими йоржиками", - Ейдман

Путін змушений виправдовуватися, щоб відповідати своєму бутафорського статусу обраного президента.

Між президентським кріслом, троном і електричним стільцем. Головне протиріччя путінського режиму - між псевдореспубліканським антуражем і самодержавною сутністю. Таку думку у своєму блозі висловив російський соціолог Ігор Ейдман, передають Патріоти України. Далі - мовою оригіналу:

"Путин вынужден оправдываться, чтобы соответствовать своему бутафорскому статусу избранного президента, который не может принять дворец в дар от подданных. В результате выглядит жалко, проваливается между креслом "демократичного" президента и троном царя, в то место, которое в его дворце чистят золотыми ёршиками.

У него только один способ остаться у власти. Плотно сесть на трон Верховного правителя (или в этом роде), куда его давно толкает часть окружения во главе с Сурковым, ввести новый вариант опричнины и давить всех, кто пошевелится.

Правда, и этот вариант долго работать не будет. Новое поколение россиян под царем жить не хочет, разнесут трон к едрене-фене."

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Провідна неділя 2924 року: Прикмети та традиції, що треба знати про радоницю

неділя, 12 травень 2024, 6:23

Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2024 року у хр...

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...