"Путін шитиме фуфайки": Українська журналістка вгамувала кремлівського пропаганд*на через фейк про Майдан (відео)

Попов заявив, що хоч люди і гинули на Майдані, але саме поняття Небесної Сотні нібито є фейком.

Українська журналістка Яніна Соколова гостро викрила фейк російських пропагандистів про те, що Небесна Сотня нібито є вигадкою. Вона показала маразматичну заяву рупора Кремля Євгенія Попова в своєму шоу "Вечір з Яніною Соколовою", передають Патріоти України.

Зокрема, чоловік одіозної пропагандистки Ольги Скабєєвої заявив, що хоч люди і гинули на Майдані, але саме поняття Небесної Сотні нібито є фейком. У якості "сенсаційних фактів" він навів суб'єктивну думку Олени Лукаш – скандальної ексміністерки юстиції часів утікача Віктора Януковича. Умовиводи посіпаки окупантів розлютили Соколову, і вона публічно його відчитала.

"Переходимо до сенсації, яку російська пропаганда народжувала шість років. Вона про те, що Небесна Сотня – фейк. Серйозна заява від людини, яка професійно займається вигадуванням вигадок. І, звісно, у нього "неспростовні докази". Бл*дь,"беззаперечні факти" за суб'єктивною точкою зору від соратника Януковича", – обурилася телеведуча.

"Ну, ви суб'єктивний ящик Пандори відкриваєте. Якщо стверджуєте, що чиясь суб'єктивна думка – це факт, до якого потрібно дослухатися, то розминайте свої животики для баноша і бограча. Тому що на мою суб'єктивну думку ви вже давно повинні увійти до складу Закарпатської області, а Путін – шити фуфайки в Мелітопольській колонії та спати на черешневих кісточках", – додала Соколова, висміюючи інформаційних поплічників путінського режиму.

Крім того, вона дорікнула їм непрофесійним підходом до своєї роботи на Кремль і у втраті хватки пропагандистів.

"Знову повертаюся до теми, що ви – халтурники. Як кажуть у нас в Запоріжжі, ващє на відбитому. Раніше, коли ви робили фейки, ви хоча б старалися, наймали актрис для шокуючих інтерв'ю про "звірства карателів", робили скріншоти з відеоігор, малювали мультики про ракети. А тепер розслабили булочки і представили у вигляді доказу суб'єктивну точку зору. Моя точка зору не змінилася – з повагою, йдіть на х*й", – підсумувала Соколова.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...