Путін у Кремлі бутером з ікрою подавився: "Веду найжорсткішу політику проти Росії, добиваю санкціями", - Трамп приголомшив гучною заявою

Часи, коли громадяни РФ захоплювалися американським президентом і чекали від нього скасування санкцій за Крим і Донбас, і взагалі потепління відносин між країнами, залишилися в далекому минулому.

Риторика Вашингтона по відношенню до Москви стає все більш жорсткою, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Дональд Трамп зробив жорстку заяву, що стосується його ставлення до Росії. У четвер, 30 травня в коментарі західним ЗМІ господар Білого дому повідомив, що з усіх президентів США його політика щодо РФ найбільш різка і непримиренна.

Бесіда американського лідера і представників ЗМІ відбулася перед його вильотом з Вашингтона в Колорадо-Спрінгс. За словами Трампа, він ввів проти Росії безпрецедентно жорсткі санкції. Крім того, президент нагадав, що зараз виступає проти будівництва газопроводу "Північний потік - 2" в обхід України.

При цьому Дональд Трамп зазначив: незважаючи на жорсткі заходи щодо Москви, він прагне до миру і взаєморозуміння з усіма країнами на Європейському континенті і Китаєм. Навіть з Іраном, проти якого, до слова, США ввели безпрецедентно жорсткі заходи, фактично позбавивши можливості експортувати нафту.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...