"Путін все прос*ав": Стрєлков розкрив правду про "корпуси" "Л/ДНР" (відео)

Бойовик упевнений, що ЗСУ здатні сьогодні розбити російсько-терористичні угруповання за один день.​
Ігор Стрєлков (Гіркін)

Колишній "міністр оборони" "ДНР" Ігор Стрєлков (Гіркін) звинуватив Кремль у тому, що він зробив повністю небоєздатними угруповання "Л/ДНР". Гучну заяву він зробив на зустрічі з пропагандистом Максимом Калашниковим і його прихильниками в Москві, передають Патріоти України.

Стрєлков визнав те, що Україна говорить останні 5 років - угруповання "Л/ДНР" повністю підконтрольні Кремлю і Збройним силам РФ. Правда, визнав "екс-міністр", нічого доброго з цього не вийшло.

"В результаті організаційних заходів, проведених путінськими військовими, корпуси зараз ну взагалі небоєздатні! Просто взагалі! Вони здатні тільки тримати фронт, поки немає серйозної атаки противника. При перших серйозних атаках на деяких ділянках вони (ЗСУ - ред.) взагалі нікого не зустрінуть, тому що нікого немає. На папері вони (угруповання "Л/ДНР" - ред.) укомплектовані на 95%, а реально на 25% і з них половина тиловиків. А десь вони зустрінуть маленькі групи, які озброєні гірше, ніж були озброєні в Слов'янську, патронів у них ще менше", - розповів Стрєлков.

Він звинуватив Кремль у тому, що той перетворив бойовиків "на посміховисько і абсолютно недієздатне збіговисько". Стрєлков впевнений, що ЗСУ здатні повністю розгромити терористів всього за добу. "У випадку серйозного удару, а українські війська багато чому навчилися і накачали м'язи досить серйозно, вони ("Л/ДНР") будуть розбиті за один день. Я знаю, про що я говорю! На мій превеликий жаль, це так", - підкреслив колишній ватажок "ДНР".

З його слів, за останні 5 років війни три чверті ідейних бойовиків були ліквідовані. "З інших, хто вцілів, половина покалічена, інша половина - розбіглася", - відверто розповів терорист. Він упевнений, що це велика помилка Путіна. "У Володимира Володимировича немає ніяких козирів, які у нього були в 14-му. Все прос*ав", - констатував "екс-міністр".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...