Путін "зливає" "молоді республіки"? З'явилися неоднозначні дані з Донбасу

Російські окупанти раптово припинили відвантаження вугілля з Донбасу. Це може свідчити або про те, що президент Росії Володимир Путін вирішив покинути захоплені території, або про те, що його територіальні апетити щодо України виросли.

Таке припущення озвучили на Telegram-каналі "Вільнодумець", передають Патріоти України.

У повідомленні зазначили, що різке припинення розграбування шахт на сході України підтвердило вже не одне джерело. "Уже не одна людина підтверджує факт припинення відвантаження вугілля в "ДНР" і відправки в Російську Федерацію. Путін вирішив залишити Донбас? Або скоро російські танки стануть по Дніпру? Кремль явно готує серйозну операцію", – пишуть на каналі.

Зокрема, на станції Софіїно-Бродська в Сніжному Донецької області накопичилося близько 400 вагонів з вугіллям. За даними інформаторів, після візиту в ОРДЛО помічника президента Росії щодо Донбасу Владислава Суркова країна-агресор не бере вугілля. Як наслідок, шахти, серед яких "Комсомолець Донбасу", копанки і збагачувальні фабрики стоять.

"Люди звільняються. Начебто Сурков провів аудит. Недостача – 3 млрд рублів. Народ кляне афериста Пушиліна, але побоюється виступати", – скаржаться місцеві жителі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...