"Путіна карають за гібридну війну, яка триває із 2014 року", - Бєлковський

Про реакцію Заходу на отруєння Навального.

Після отруєння російського опозиціонера Олексія Навального Захід має намір покарати Росію та її президента Володимира Путіна також і за гібридну війну проти України. Таку думку російський політолог Станіслав Бєлковський висловив 26 вересня в ефірі радіостанції "Эхо Москвы", передають Патріоти України.

"[Президент Франції Еммануель] Макрон передчуває і смакує швидкий відхід із політичної арени нинішньої лідерки європейської міжнародної політики – канцлерки ФРН Ангели Меркель, і сам збирається прийти в цю нішу... Нічого доброго від усього цього Росії чекати не варто", – сказав він.

Політолог зазначив, що, якщо уважно послухати Путіна, він говорить: "Тебе судять не за те, що ти зробив насправді, а за те, що ти зробив, але тебе не можна за це засудити".

"Зараз у ситуації обвинуваченого в межах цієї теорії опинився сам Володимир Володимирович Путін. Тому що справді ситуація з отруєнням Олексія Анатолійовича Навального вельми неоднозначна. Багато кінців із кінцями там не сходиться, включно з несподіваним припиненням роботи ФСБ у день отруєння і відразу після нього протягом кількох днів... Росію і Путіна карають за гібридну війну, яка триває із 2014 року. І з цього погляду такий привід, як отруєння Олексія Навального, дуже доречний. Доречна і методологія "списку Навального", який, найімовірніше, затвердять", – пояснив Бєлковський.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...