"Путіна заганяють у цугцванг, усі варіанти погані", - Клімкін про повернення Навального

Повернення до Росії опозиціонера Олексія Навального ставить президента РФ Володимира Путіна в положення, коли кожен наступний крок може стати гіршим за попередній, тому він постарається уникнути галасу.

Про це в ефірі телеканалу Україна 24 розповів ексміністр закордонних справ України Павло Клімкін, передають Патріоти України.

Він уточнив, що будь-які різкі рухи Кремля щодо Навального викличуть дуже сильну реакцію у світі. А Путіну це не потрібно, особливо напередодні інавгурації президента США Джо Байдена. "І він прекрасно розуміє, що його заганяють у цугцванг, коли кожен його наступний крок буде гіршим за попередній. Він намагатиметься вичікувати, щоб про це не говорили, і особливо в Росії. Думаю, що для Путіна всі варіанти погані", – уточнив Клімкін.

На його думку, Навального таки спробують якось "закрити", щоб прибрати з політичного порядку. "Але на перспективу цього не вдасться. Я нічого особливо класного не очікую. Думаю, що всі сценарії там готові, вони в Москві й Кремлі готувалися кілька тижнів... Останніми роками ФСБ була зліва і праворуч від Навального, думаю, щось на зразок домашнього арешту російський режим для нього знайде", – уточнив ексміністр.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...