Путінські "корсари" переслідували американський есмінець: Що відомо

Чорноморський флот Росії взяв на супровід есмінець керованої ракетної зброї – протиракетної оборони (УРО-ПРО) "Портер" ВМС США, який 12 жовтня увійшов до акваторії Чорного моря.

Есмінець "Портер"

Про це повідомили в Національному центрі управління обороною РФ, уточнивши кораблі, які здійснюють контроль за ним, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

"Безпосередній контроль за діями корабля ВМС США у Чорному морі здійснюють фрегат "Адмірал Еcсен", малі ракетні кoраблі "Вишній Волoчек" і "Орехово-Зуєво", – йдеться у повідомленні.

Ракетний есмінець USS Porter (DDG-78) – 28-й корабель класу "Арлі Берк" (Arleigh Burke) ВМС США. Основне озброєння есмінця – 90 ракетних пускових установок, в яких можуть перебувати зенітні і протичовнові ракети, а також крилаті ракети "Томагавк". Управління озброєнням корабля здійснює система "Іджіс". У 2013 році корабель був модернізований, тепер він здатний нести ракети SM-3, призначені для боротьби з балістичними ракетами і супутниками на навколоземній орбіті.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...