Путіну терміново знадобились високопродуктивні кати: На роботу шукають снайпера для "охраны массовых мероприятий"

Відповідно до опису вакансії, снайпер буде працювати «повний робочий день роз'їзного характеру».

У Росії на сайті пошуку роботи Headhunder з'явилася вакансія «Поліцейський (снайпер) ОМОН» до Головного управління Росгвардії по Москві для «охорони громадського порядку, забезпечення громадської безпеки під час проведення спортивних, політичних, культурно-масових заходів», передають Патріоти України з посиланням на російські ЗМІ.

Відповідно до опису вакансії, снайпер буде працювати «повний робочий день роз'їзного характеру». Пропонована зарплата - від 40 до 60 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян до сплати податків, можливі премії. Досвід роботи не потрібно.
У Росгвардії оголошення назвали «фейком». «Це фейк, як і багато інших речей, які з'являються в останні дні в інтернеті. Я не виключаю, що це провокація», - сказав офіційний представник відомства Валерій Грібакін.
Він додав, що снайпери працюють під час затримання особливо небезпечних злочинців, на ліквідації терористів, «але ні в якому разі не для охорони порядку під час проведення масових заходів».
У Headhunter, в свою чергу, заявили, що оголошення було опубліковано з верифікованого акаунта Росгвардії, створеного на hh.ru в 2017 році. «Підтвердження було здійснено за погодженням з представником організації по міському телефону (495) 942-94-32. Цей номер належить ОМОН Головного управління Росгвардії по Москві», - пояснили в адміністрації сервісу з пошуку роботи.
Згодом вакансія «Поліцейський (снайпер) ОМОН» на hh.ru зникла.
У мережі активно обговорюють появу цієї вакансії. «На Headhunter з'явилася вакансія снайпера в Росгвардію "для охорони масових заходів". У відомстві назвали це фейком і провокацією. Бентежить тільки, що обліковий запис компанії верифікований», - написав один з користувачів Twitter.

«Фашист путин шукає вбивцю російського народу», - додав другий.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...