"Путин огребет еще кучу санкций: Россия гадит бумажным способом", - Талк

Експерти говорять про те, що після виборів Кремль почне роздавати російські паспорти жителям "ДНР" і "ЛНР".

Про це у своєму блозі пише науковець і блогер Сергій Талк, передають Патріоти України. Далі - мовою оригіналу:

"Что это означает?

1. В военном смысле у России полный провал и остаётся гадить только бумажным способом. В принципе можно ещё устроить битву бумажными самолётиками.

2. Для самих жителей это безусловно плохо, потому что это означает, что они попадают на зону и обратного хода нет. Можно просто посмотреть на крымчан, чтобы понять, что они изгои. Парусник "Седов" не пускают в европейские порты только потому, что на борту несколько "прокажённых" оттуда.

3. Украинский бюджет окончательно распрощается с 3 млн. нахлебников. Теперь пускай их кормит дешёвой похлёбкой новая "родина-мать". Но только в очереди после 2 млн. крымских едоков.

По-моему, только одни плюсы. А то, что Путин за это огребёт ещё кучу санкций, нас не касается - это его проблемы."

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...