"Путин, спаси!": Мати російського терориста з "ЛНР" благає президента РФ звільнити сина з в'язниці

За словами жінки, проти її сина в «ЛНР» сфабриковано кримінальну справу за звинуваченням у скоєнні таких злочинів, як розбій, крадіжка і вимагання.

Мати росіянина, який «воював» на стороні незаконних збройних формувань на непідконтрольній Україні Луганщині, Олександра Кука звернулася до Володимира Путіна за допомогою в звільненні її сина з в'язниці в ОРЛО. Про це повідомила на своїй сторінці в соцмережі луганчанка, яка підписалася під ім'ям Анастасья Пятерікова, передають Патріоти України.

Мати члена НВФ, Кондратенкова Любов Іванівна, розповідає в зверненні, що її син Кук Олександр Ярославович, «бойовий офіцер», 5.12.1978 року народження, проходив «військову службу в в/ч 8807» на посаді «командира 6 мотострілецької роти 2 мотострілецького батальйону народної міліції ЛНР», військове звання - «майор», був неодноразово «нагороджений» «медалями та нагородами» представників НВФ.
За словами жінки, проти її сина в «ЛНР» сфабриковано кримінальну справу за звинуваченням у скоєнні таких злочинів, як розбій, крадіжка і вимагання. «Зазначені злочини були скоєні в 2015 році, але до 2017 року до мого сина ніяких претензій з боку «правоохоронних органів не було», - пише мати Кука.
27.05.2017 року росіянина затримали. Кондратенкова звинувачує «слідчі органи ЛНР» в «грубому порушенні закону». «Слідству прекрасно відомо хто скоїв всі ці злочини, але зробити винним мого сина - зручно і безпечно, не доведеться відповідати за свої помилки», - йдеться у зверненні до Путіна.
Також жінка стверджує, що «не знайшовши справедливості і судового захисту в ЛНР змушена звернутися» до Путіна. «Оскільки всі співробітники СО Свердловського «МВВС», Свердловської «прокуратури» і «Генеральної Прокуратури ЛНР» є громадянами Російської Федерації, на них поширюється юрисдикція законів РФ, і вони можуть і повинні нести відповідальність за свої дії за законами Російської Федерації.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...