Пишався її красою: На Тернопільщині чоловік продавав інтимні фото та відео своєї дружини

На його планшеті поліцейські виявили понад два десятки фото і чотири відео, які містять елементи порнографії.

У Тернопільській області, в Кременецькому районі, чоловік торгував інтимними фотографіями та відеозаписами своєї дружини, передають Патріоти України з посиланням на місцеве видання Номер1.

Чоловік так пишався красою своєї дружини, що вирішив на цьому заробити. Він створив сторінку у Facebook і викладав у мережу фото та відео за участі дружини. "Бізнес" діяв із кінця лютого до початку червня цього року. За цей час чоловік оприлюднив кілька десятків матеріалів порнографічного характеру.

Під час затримання чоловіка на його планшеті поліцейські виявили понад два десятки фото і і чотири відео, які містять елементи порнографічного характеру.

У суді чоловік визнав свою провину. Дружина пробачила його і попросила суворо не карати. Суд призначив чоловіку 1 тис. 700 грн штрафу та зобов'язав сплатити ще й 1 тис. 961 грн за проведення судової, комп`ютерно-технічної та мистецтвознавчої експертизи. Також у нього конфіскували планшет у дохід держави.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...