"Пис*ць Кремлю": Ходорковський вказав на важливу деталь російських протестів

Більшість росіян, які вийшли на протести, були у віці від 20 до 40 років.

Михайло Ходорковський

23 січня по всій Росії спалахнули масові протести на підтримку арештованого опозиціонера Олексія Навального. Є важлива деталь в цих акціях, яка не обіцяє Кремлю нічого хорошого. Про це в своєму блозі на Facebook написав підприємець, опозиціонер Михайло Ходорковський, передають Патріоти України.

Він звернув увагу на те, що тема протесту 23 січня стала "вірусною" в молодіжної соцмережі TikTok. Відео із закликами виходити на вулиці набирали сотні мільйонів переглядів.

Це дало Кремлю і його пропагандистам підстави звинувачувати Навального в залученні до протестів неповнолітніх. Однак реальність виявилася зовсім іншою."Вчора через цифри Тік-Току я боявся, що дорослих буде менше, ніж школярів. Але ні - вийшла "доросла молодь" - 20-40 (років - ред.). Це ті, хто стане не тільки владою, а буквально "всім" в найближчі роки", - написав опозиціонер.

Він упевнений, що це дуже поганий сигнал для Кремля. Протестувати проти беззмінного керівництва Росії вийшли усвідомлені, сформовані особистості. "Пис*ць Кремлю", - констатував Ходорковський.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...