"Пив горілку і "розпускав руки": Ексдружина Серьоги вперше розповіла свою "правду" про репера

Колишня дружина Сергія Пархоменка поділилася подробицями їхнього сімейного життя.

Колишня дружина відомого репера Серьоги Поліна Ололо розповіла про жорстокість і насильство, які були присутні в їхній сім'ї. Зараз Поліна та Сергій Пархоменко воюють за синів Марка і Платона і періодично демонструють в ЗМІ свою "брудну білизну". Дівчина каже, що чоловік бив її, входив в жорсткі запої, не випускав з дому. Одного разу у неї кілька днів не розплющувалися очі, настільки сильними були побої. Такі шокуючі зізнання Поліна зробила в інтерв'ю для каналу "Україна", передають Патріоти України.

"Я скажу так - у нашій родині було насильство. Він підіймав на мене руку, він бив мене. Мене не випускав. Два тижні я була вдома, два тижні він пив горілку. У мене кілька днів очі не розплющувалися, ви не розумієте, що зі мною було", - розповіла дівчина.

Серьога і Поліна Ололо

Вона додала, що у репера виникли серйозні проблеми з бізнесом і діловими партнерами. Після чого почалися запої, загули, наркотики.

"Він почав гуляти. Потім почалися запої. Разом з запоями наркотики. Він став неадекватним. Мені сказали: "Поліна, у нього 24/7 якась хімія в крові", - додала Поліна.

Зараз Поліна і Сергій судяться через дітей. Ще рік тому він забрав Марка і Платона з тренування і відвіз. Сини живуть з музикантом в Харкові, а Поліна не може зв'язатися з ним навіть по телефону.

Наступне судове засідання відбудеться 28 вересня.

Поліна Ололо з синами

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...