Quantum Stealth: Канадські вчені винайшли матеріал, що дає невидимість (відео)

Створений матеріал тонкий і легкий, як аркуш паперу.

У Канаді компанія Hyperstealth Corp розробила невидимий матеріал під назвою Quantum Stealth, який може робити військових практично невидимими для ворога. Про це повідомляється на сайті компанії, передають Патріоти України.

Розробив технологію вчений Гі Крамер. Створений матеріал тонкий і легкий, як аркуш паперу. Всі приховані за ним предмети стають практично невидимими. Зокрема, можна змусити зникнути з поля зору ворога не тільки людей, а й танки з будівлями.

Матеріал відносно недорогий у виробництві, не потребує зовнішнього джерела живлення для того, щоб виступати в ролі покриття-невидимки.

Quantum Stealth переломлює світло так, що можна бачити тільки предмети, що знаходяться дуже близько або дуже далеко. Розташувавши за матеріалом на певній відстані якийсь об'єкт, він стане невидимим.

Матеріал здатний відображати діапазон світла від ультрафіолетового до інфрачервоного.

На ефективність роботи не впливають кольори того, що Quantum Stealth намагається приховати, але матеріал спотворює фон. Таким чином спостерігачам зрозуміло, що щось приховано за Quantum Stealth, але ніхто не зможе розгледіти деталі захованого об'єкту.

Про те, чи буде запускатися матеріал в серійне виробництво, компанія не повідомляє.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...