"Райнін щомісяця отримував готівкою 3−5 мільйонів": Екс-нардеп Крючков розповів про масштабну корупційну схему за участю топ-чиновників (відео)

Колишній нардеп Дмитро Крючков розповів, як через Харківобленерго було вкрадено близько 150 млн гривень із держбюджету.

екс-глава Адміністрації Президента Порошенка Ігор Райнін

«По Крючкову була досить потужна медіа-кампанія, збиралися матеріали, Крючков виїхав до Німеччини, Генпрокуратура направила запит на його екстрадицію і видачу, а ось сьогодні він приїхав, дав свідчення, більш того, йому повернули закордонний паспорт і він поїхав за кордон», — розповідає журналіст Юрій Бутусов, передають Патріоти України.

У розпорядженні Цензор. НЕТ з’явилося інтерв'ю Крючкова, в якому він розповідає про деталі корупційної схеми. За його словами, до схеми були причетні високопоставлені чиновники. Зокрема, екс-глава Адміністрації Президента Ігор Райнін.

«Райнін щомісяця отримував готівкою 3−5 мільйонів», — говорить Крючков в інтерв'ю.

Згідно з розслідуванням цієї корупційної схеми, з держбюджету було вкрадено близько 150 млн гривень.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...