"Рано радіти": "Прозрівший" кремлівський пропаганд*н зробив несподівану заяву про російські паспорти для мешканців окупованого Донбасу

24 квітня Путін підписав указ про спрощення надання громадянства РФ жителям окремих районів Донецької та Луганської областей.

Жителям "Л/ДНР" не варто спокушатися через указ президента РФ Володимира Путіна про спрощення отримання громадянства. У цьому впевнений "прозрівший" російський пропагандист Ель Мюрид, який в Telegram розповів, чому не все так просто з паспортами РФ для жителів ОРДЛО, передають Патріоти України.

Мюрид звернув увагу на величезний перелік документів, який необхідно надати громадянам для отримання російського паспорта. "Упрощенный порядок предполагает предоставление довольно внушительного перечня документов, среди которых есть и такие, которые могут вызвать процедурные тупики , так как непризнание "ДНР" и "ЛНР" автоматически создает сложности с признанием разного рода аусвайсов, выдаваемых органами управления этих непризнанных территорий", - зазначив експерт.

Він запевнив, що не буде ніякої масової роздачі паспортів, про яку останні місяці "захлинаючись віщають" пропагандисти РФ. "Упрощенная процедура все равно предполагает выезд на территорию России, и только здесь можно будет подать соответствующее заявление. Два миллиона человек такого рода мероприятие вряд ли осилят, да и зачем? Гражданство РФ имеет смысл лишь для тех, кто намерен выехать на постоянное место жительства в Россию. Остальным это гражданство может аукнуться в будущем, когда территории в итоге отойдут обратно Украине", - пояснив Мюрид.

У тому, що Донбас незабаром повернеться під контроль України, той не сумнівається. "По той же причине столь же рискованно приобретать теперь недвижимость в Крыму - кто знает, что там будет в дальнейшем. Купить дом или квартиру можно, а потом случись что - документ, выданный оккупационной властью, признают недействительным и привет", - зазначив Мюрид.

На його думку, указ - ніяка не "многоходовочка" Путіна. Він просто намагається врятувати свій імідж. "Он затеял всю эту историю, чтобы выйти весь в белом и сказать: "Добро пожаловать в родную гавань". И щедро отсыпать друзьям бюджетные триллионы. А с остальным - да хоть трава не расти. Хоть камни с неба", - висловив думку Мюрид, колись підтримавший окупацію Донбасу.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...