"Рапунцель" третього тисячоліття: Британка 13 років не стригла волосся (фото)

Попри те, що таке довге волосся завдає дівчині багато незручностей, вона до цього звикла, і відмовляється його обрізати.

Британку друзі постійно називають не інакше як Рапунцель. Усе через те, що її волосся досягає майже 2 метрів у довжину, передають Патріоти України з посиланням на Daily Mail.

30-річна британська співачка Зіба Келлі стала відома зовсім не завдяки своїм вокальним талантам. Її знають через схожість з діснеївською героїнею Рапунцель. Вона каже, що її волосся – найдовше у Великій Британії.

У дитинстві вона, як і більшість дівчат, носила звичайну зачіску. Проте у 17 вона твердо вирішила, що хоче відростити довжелезне волосся – і дотримала свого слова.

Так дівчина виглядала у дитинстві

На диво, її волосся почало швидко рости – щомісяця воно ставало довшим майже на 5 сантиметрів. Зовсім скоро воно досягло її попереку, проте дівчині так сподобалась її зачіска, що вона вирішила її не вкорочувати.

Довжина волосся просто вражає

Зараз волосся має у довжину 182 сантиметри! Зріст самої дівчини всього 160 сантиметрів, тому її друзі серйозно бояться за неї, коли вона ходить з розпущеним волосся, адже навколо повно небезпек: "Я рідко виходжу надвір з розпущеним волоссям, адже воно волочиться по землі, навіть коли я височенних підборах. Про ескалатори немає й мови", – розповідає Зіба Келлі.

На вулиці з таким волоссям досить важко

Зіба зізнається, що перші кілька років вона страждала від болю у спині та голові, адже таке волосся – неабияка ноша. А миття голови – це ще той клопіт, адже мокре волосся важить майже 2 кілограми.

Приймати душ з таким волоссям нелегко

Попри те, що таке довге волосся завдає дівчині багато незручностей, вона до цього звикла, і відмовляється його обрізати.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...