Разумков пояснив, чому "жеребчик" Яременко залишився в Раді після секс-скандалу з повіями на робочому місці

У жовтні Яременка заскочили за листуванням з повією у Раді. У листуванні йшлося про надання інтимних послуг за гроші.

Богдан Яременко

Народний депутат від «Слуги народу» Богдан Яременко не пішов із парламенту після скандалу з інтимним листуванням у залі засідань, оскільки немає законодавчої норми, яка могла б зобов'язати його це зробити. Про це розповів в інтерв’ю Дмитру Гордону спікер Верховної Ради Дмитро Разумков, передають Патріоти України.

«Він дипломат із великим досвідом. Але сталося так, як сталося. Але треба віддати належне, він написав заяву про звільнення з посади голови комітету», – заявив Разумков.

У відповідь на репліку, що Яременко після такого скандалу мав би піти з парламенту, склавши мандат, спікер ВР заявив, що законодавчо це не прописано.

«Я думаю, що це позиція суто індивідуальна. На законодавчому рівні на сьогодні такої норми немає. Я, наприклад, і тут мене критикують наші колеги, вважаю, що імперативний мандат – це правильна історія (передбачає позбавлення депутатського мандата, зокрема, після виходу з фракції, – ред.)», – наголосив Разумков.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...