Реалії скреп, або "З гі*на городить - гі*но і буде": На Москві розвалилася одна з башт елітного комплексу

Від конструкції відокремилося скло та впало з висоти 28-го поверху.

У російській столиці обвалилася частина конструкцій однієї зі складових комплексу «Москва-Сіті». Місцеві ЗМІ повідомляють про вежу «Око», передають Патріоти України.

Від неї, за попередньою інформацією, відокремилося скло та впало з висоти 28-го поверху. Внаслідок інциденту ніхто не постраждав – такі дані московських рятувальників наводять репортери. Причини аварійної ситуації зараз невідомі.

«Москва-сіті» є міжнародним діловим центром, який розташований у центральній частині російської столиці. Його будівництво почалося в 1995 році, а завершення планується у 2024 році. Комплекс об’єднує декілька хмарочосів.

Кілька років тому перед новорічним святом сталася пожежа в недобудованій 95-поверховій будівлі – башті «Восток», що є частиною гігантського ділового центру хмарочосів «Москва-Сіті». Зайнялося на першому поверсі. Вогнем були охоплені електропідстанція та електрокабелі на площі 70 квадратних метрів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...