Реалії скреп: Могильники на Уралі поховали не ту людину (відео)

Померлий був перепохований, але родичі заявили, що це так не залишать і будуть вимагати покарати винних.

На Уралі в Росії співробітники ритуальної служби поховали одного померлого від коронавірусу замість іншого. Про це повідомляє телеграм-канал "Mash", передають Патріоти України.

Як зазначається, Станіслав Єремєєв потрапив до лікарні з діагнозом коронавірус в кінці липня. Він лежав у Краснотур'їнську під апаратом штучної вентиляції легенів, а його близькі сподівалися на одужання. Однак потім хворого раптово перевели в лікарню в Карпінське, де немає апарату. В результаті чоловік помер.

У день похорону його дружина поїхала в морг, але замість Станіслава там лежала чужа людина. Виявилося, що Єремєєва вже поховали - під прізвищем Алексєєв.
За даними видання, жінка подала на ексгумацію, яку схвалив Слідчий комітет РФ. Однак на кладовищі сім'ю чекав сюрприз: могилу вже копали нібито за усним розпорядженням головного лікаря.
Під землею дійсно лежав Єремєєв в чорному пакеті, з хлоркою і биркою Алексєєва. Померлий був перепохований, але родичі заявили, що це так не залишать і будуть вимагати покарати винних.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...