Реалії скреп: На Росії мати викинула з вікна двох дочок

Місцеві правоохоронці повідомляють, що сім’я не перебувала на обліку як неблагополучна.

Слідчі органи Саратовської області порушили кримінальну справу після падіння з вікна житлового будинку двох дівчаток, яких, імовірно, викинула матір. Про це повідомила журналістам пресслужба слідчого управління СК РФ по регіону, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

За даними відомства, вдень 17 жовтня жителька Заводського району викинула з вікна своєї квартири, розташованої на четвертому поверсі, дочок п’яти і восьми років, щоб їх убити. «За даним фактом порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 30 – пп. «а», «в» ч. 2 ст. 105 КК РФ (замах на вбивство двох малолітніх осіб)», – йдеться в повідомленні.

Діти доставлені до лікувального закладу, їм надають допомогу.

Як повідомив ЗМІ начальник обласної служби порятунку Юрій Юрін, дівчатка перебувають у важкому стані. Підозрювана також доставлена в медичний заклад. Слідчі оглядають місце події.

Як повідомили в обласній прокуратурі, сім’я не перебувала на обліку.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...