Реалії скреп: На Росії поліцейський душив підлітка через гучну музику (відео)

Після конфлікту хлопець потрапив у лікарню.

У Росії поліцейський після скарги на гучну музику душив підлітка і погрожував йому вбивством. Відеозапис конфлікту опублікували в Telegram-каналі «ПП Краснодар», передають Патріоти України.

«Слухали голосно музику, хтось викликав поліцейських. В результаті один з них ледь не задушив хлопця. Зараз він у лікарні. Вчора до нього приїжджав поліцейський і наполягав на тому, щоб підписав документ, в якому сказано, що він чинив опір», – наголошується в повідомленні.

На відео видно, як співробітник МВС кидає підлітка на підлогу, матюкається і вимагає пред'явити документи. Хлопець запитує, на якій підставі він повинен пред'являти їх, але поліцейський ігнорує питання. На задньому плані плаче дівчина і просить відпустити хлопця. «Я тебе зараз в****, і ти здохнеш», – пригрозив чоловік підлітку.

В ГУ МВС Росії по Краснодарському краю заявили, що напередодні конфлікту мешканка Темрюкського району зателефонувала в чергову частину і поскаржилася, що з сусідньої квартири доноситься шум, з вікна летять «різні предмети», а на сходовому майданчику є сліди крові.

Співробітники патрульно-постової служби, які прибули на місце, побачили в під'їзді молодого чоловіка і попросили пред'явити документи, у відповідь хлопець запропонував поліцейським зайти у квартиру. У приміщенні були інші молоді люди, яких також попросили пред'явити документи, щоб уточнити обставини виникнення на сходовому майданчику слідів крові».

За версією МВС, в цей час в квартиру зайшов п'яний молодий чоловік, який нібито і спровокував конфлікт.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...