Реалії скреп: На Росії тіло юного чемпіона з тхеквондо знайдено забетонованим у підвалі

Хлопчик був чемпіоном Південного Федерального округу по тхеквондо, лауреатом міжнародного дитячого конкурсу з фортепіано, вчився в кадетському корпусі.

Саша Парахняков і Галина МорозоваВ Астрахані виявлено тіло 12-річного Сашка Парахнякова, зниклого в березні. Тіло сина Галини Морозової знайшли вбитим і забетонованим під підлогою будинку, який належить його старшому братові, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Слідчий комітет Росії вважає, що між Морозовою і 12-річним Сашком стався конфлікт. В ході сварки 56-річна мати вдарила дитину гантелею. Отримані травми виявилися несумісні з життям, хлопчик помер на місці.

місце, де було знайдено тіло Сашка Парахнякова

"Сім'я потерпілого намагалася заплутати слідство, доводячи інформацію про те, що хлопчика неодноразово бачили біля будинку. Також вони з точністю впізнавали його на камерах відеоспостереження в різних частинах міста, намагаючись надати видимість того, що він ще живий", – повідомляє "МК в Астрахані" з посиланням на Слідчий комітет РФ.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...