Реалії скреп: На Росії жінку, яка вигулювала дитину на "повідку", закидали камінням (відео)

Жінка пояснила, що на вулицю вийшла також із дідусем, у якого важка форма хвороби Альцгеймера. Вона не може кинути його, якщо дитина почне тікати, а у сина, якому скоро виповниться 8 років, низькофункціональний аутизм.

У Кургані (РФ) влаштували цькування жінці, яка гуляла на вулиці з дитиною, хворою на аутизм, з браслетом безпеки. Відео прогулянки з "повідком" потрапило в мережу, після чого користувачі почали писати росіянці гнівні повідомлення, а деякі місцеві жителі – кидати їй услід каміння, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Як розповіла героїня відео Варвара Пономарьова, такий спосіб прогулянки – єдиний можливий для її 7-річного сина у зв'язку зі станом його здоров'я.

"Після публікації відео почалися дикі перепости... У мене вже кидали каміння, коли ми гуляли на вулиці. Слава богу, не потрапили ні в сина, ні в дідуся – прилетіло мені в ногу, під коліно. Я обернулася, але куди я там побіжу махати руками і з'ясовувати, хто це зробив, коли у мене два інваліди на руках?" – розповіла Пономарьова.

Вона пояснила, що на вулицю вийшла також із дідусем, у якого важка форма хвороби Альцгеймера. Вона не може кинути його, якщо дитина почне тікати, а у сина, якому скоро виповниться 8 років, низькофункціональний аутизм.

"Він невербальний: ніколи не говорив і, боюся, вже не заговорить і не розуміє звернену мову. Йому марно кричати: "Стояти! Не рухатися!" Причому, коли я так кричу на вулиці, люди чують тільки наказову інтонацію. І він теж чує інтонацію, він не розуміє слова. З боку це, можливо, так і виглядає: мати веде дитину незрозуміло на чому, ще й гаркає на неї", – сказала жінка.

Вона поскаржилася, що люди звинувачують її в знущаннях над дитиною. Так, за один вечір, за словами жінки, її зупинили п'ять осіб.

"Вони цікавилися, навіщо я так роблю: "вожу дитину на ланцюгу". Це слово звучало. І молода жінка, яка дивилася на цей браслет безпеки, мені заявила: "У вас інше щось було на тому відео, я прямо ланцюжок бачила!.." А те, що це повідок безпеки – правильніше "браслет безпеки" – ніхто не чує", – наголосила Пономарьова.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...