Реалії скреп: На Росії жорстоко вбили і спалили вагітну дівчину (відео)

Двоє зловмисників влаштували підпал, щоб приховати побиття, зґвалтування і вбивство дівчини.

У місті Нижній Новгород, в Росії молоді люди згвалтували, убили і спалили разом з житлом 20-річну вагітну дівчину, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Сусідка загиблої розповіла пресі, що в квартирі перед пожежею знаходилася вагітна дочка господарів. Вона почула крики, стогін, звуки розбитого скла, а потім побачила, як невідомий хлопець спускається з квартири по пожежній трубі. Відразу після цього з квартири повалив дим.

Російські слідчі виявили, що зловмисники влаштували підпал, щоб приховати побиття, зґвалтування і вбивство дівчини. В даний момент двоє вбивць - 19 і 27 років, затримані, виявилося, що в момент злочину вони були в стані наркотичного сп'яніння. Також виявлено, що вони вкрали з будинку жертви прикраси.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

14 вересня - Воздвиження Хреста Господнього: Що категорично не можна робити в цей святковий день

субота, 14 вересень 2024, 0:10

14 вересня за новим церковним календарем (27 вересня за старим) - Воздвиження Хреста Господнього, нагадують Патріоти України. Свято пов'язане з ім'ям рівноапостольної Олени, матір'ю імператора Костянтина, яка, згідно з церковним переказом, відшукала Хр...

Різдво Пресвятої Богородиці: Ця сильна молитва, прочитана з чистою душею, допоможе здійснити найзаповітніші бажання

неділя, 8 вересень 2024, 5:00

Різдво Пресвятої Богородиці віруючі за новим стилем відзначають 8 вересня. І цей день вважається дуже сильним енергетично, а молитви мають особливу потужність. За однією з традицій жінки, у яких немає дітей, накривають святковий стіл і запрошують бідни...