Реалії скреп: Санітарка з зарплатою, за словами чиновників, "116 тисяч рублів" назвала свій реальний заробіток

Про відсутність надбавки медикам з Коли Мурманської області президенту РФ розповіли в ході пресконференції 17 грудня.

На Росії сСанітарка з Кольської лікарні Наталя Козирєва, яка на пресконференції Володимира Путіна поскаржилася президенту на відсутність «коронавірусних» надбавок, і зарплата якої, як стверджує місцева влада, склала 116 тисяч рублів, назвала свій реальний заробіток. Як пише видання «Підйом», він сильно відрізняється від озвученої чиновниками суми - за місяць вона отримала 29 тисяч рублів, передають Патріоти України. Далі - мовою оригіналу:

«Я сама в шоке от цифры 116 тысяч и 77 тысяч. Я знаю правду, и человек, который говорит правду, не боится, — сказала Козырева. — Он [министр здравоохранения Мурманской области Дмитрий Панычев] сам себя топит. Расчетные листы я обнародую, и все узнают, как на самом деле. В больнице меня поддержали».

Санитарка рассказала, что после жалобы Путину в больнице, где она работает, началась проверка.

«Сотрудники, которые были санитарами, затем в 2018 году переведены в уборщики, но выполняющие функции санитаров, имеют прямой контакт в "красной зоне", но не подпадают под выплаты федерального характера. Моя цель была предложить президенту рассмотреть и включить и эти должности в оплату», — пояснила она.

Об отсутствии надбавки медикам из Колы Мурманской области президенту рассказали в ходе пресс-конференции 17 декабря. Ему зачитали обращение врачей, которые заявили, что ни разу с начала пандемии не получали выплаты за работу с пациентами «красной зоны».

После этого губернатор региона Андрей Чибис заявил, что такое невозможно, и отметил, что ни одной жалобы на выплаты не поступало.

Позже глава минздрава региона Панычев заявил, что в ноябре 2020 года при работе на полторы ставки пожаловавшаяся женщина получила порядка 77 тысяч рублей в качестве надбавки, а полная заработная плата составила 116 тысяч рублей."

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...