Реалії сучасної української політики: Телеканал кума Ху*ла влаштував серед українців опитування про натуральність грудей ексзаступниці міністра (відео)

Кабінет міністрів 27 листопада 2019 року звільнив Олександру Клітіну з посади заступниці міністра інфраструктури з питань євроінтеграції.

Олександра КлітінаТелеканал ZIK зробив опитування серед глядачів щодо натуральності грудей ексзаступниці міністра інфраструктури Владислава Криклія Олександри Клітіної, передають Патріоти України.

Глядачам ZIK запропонували відповісти на питання: груди у Олександри Клітіної штучні або натуральні?

Сама Клітіна заявила, що у неї силіконові груди. «Якщо країну так цікавлять мої груди, я скажу: є взагалі у людей логіка? Чи можуть бути у жінки, якій майже 40 років, такі груди? Так, у мене зроблені груди. У мене був дитячий комплекс, у мене не було грудей ніколи. Я вирішила зробити собі груди», — сказала вона.

Нагадаємо, що ексзаступниця міністра інфраструктури Владислава Криклія Олександра Клітіна оголосила про створення партії по боротьбі «з політичними проститутами». Для цього вона записала відео під мостом у купальнику.

Кабінет міністрів 27 листопада 2019 року звільнив з посади заступницю міністра інфраструктури з питань євроінтеграції Олександру Клітіну.

Раніше депутати від Слуги народу обговорювали, що Клітіна отримала свою посаду «через ліжко». Також тоді ходили чутки, що чиновниця нібито хотіла зайняти місце Криклія.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...