"Рейдери намагались захопити приміщення Верховної Ради України", - Гончарук (відео)

Прем'єр запевнив, що корупції та рейдерства в системі Міністерства юстиції України більше не буде.

Олексій Гончарук

Приміщення Верховної Ради України намагалися захопити рейдери. Про це у відеоблозі «Чашка прем'єра» розповів глава українського уряду Олексій Гончарук, передають Патріоти України.

За його словами, мова йде не про головній будівлі парламенту на Грушевського, а про великому приміщенні по сусідству з центральним офісом Міністерства юстиції України.

«Приблизно півтора роки тому цю будівля Верховної Ради тупо переписали на якусь фізичну особу. На просту людину, яка, швидше за все, про це навіть не знала, і була зареєстрована десь в Луганській області. Звичайно, в Луганській області, тому що його там не знайдеш. Зловмисники спеціально це зробили, щоб наші органи ніяк не могли зрозуміти, чи реальна це людина, чи існує вона взагалі», - розповів Гончарук.

Прем'єр зазначив, що коли Міністерство юстиції дізналося про це, воно усунуло це порушення. Така ж доля могла спіткати землю під недобудованим Льодовим стадіоном біля Іподрому. «Зловмисники підробили документи і цілий ряд дій було зроблено для того, щоб через аукціон нібито продати цю землю добросовісному набувачу. Якби це сталося, то ми б з вами ніколи не повернули цю земельну ділянку, а як наслідок і всю споруду Льодового стадіону в державну власність. Ми побачили це і зупинили», - розповів глава уряду.
Гончарук запевнив, що корупції та рейдерства в системі Міністерства юстиції України більше не буде.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...