Рекомендується мати в будинку набір для надзвичайної ситуації: Уряд США випустив пам'ятку на випадок зомбі-апокаліпсису

Зверніть увагу, що під час апокаліпсису одна тільки "Віагра" може виявитися не надто корисною, а пластир не дуже допоможе при укусі зомбі...

Центр по контролю і профілактиці захворювань США (CDC) випустив посібник з підготовки до атаки зомбі (Zombie Preparedness guide), передають Патріоти України з посиланням на Forbes.

«Згідно CDC, в ньому повинні бути: вода: принаймні, один галон на людину в день, (...) а запасів повинно вистачити не менше ніж на 3 дні; їжа, причому це повинні бути така, що не псується, інакше ви можете сильно розчаруватися, коли вона вам знадобиться (...); ліки (...) - зверніть увагу, що під час апокаліпсису одна тільки "Віагра" може виявитися не надто корисною; інструменти та витратні матеріали - CDC пропонує обзавестися універсальним ножем, ізоляційною стрічкою і радіо на батарейках: смартфон може виявитися марним, якщо мережа та інтернет вийдуть з ладу, але пам'ятайте, що більшість радіоприймачів на батарейках не вміють робити селфі», - пише видання.
Також в набір повинні входити мило, рушники та побутовий відбілювач, одяг і постільні приналежності, важливі документи - водійські права, паспорт і свідоцтво про народження, а також приладдя для надання першої медичної допомоги. «CDC попереджає, що пластир не дуже допоможе при укусі зомбі», - йдеться в статті.
«Побоювання з приводу нападу зомбі - не єдина причина зберігати подібні запаси. Вони можуть виявитися корисними практично в будь-яких надзвичайних ситуаціях, будь то повінь, ураган, торнадо або землетрус. CDC також пропонує скласти план дій на випадок надзвичайної ситуації для вашої родини. Він включає визначення типів надзвичайних ситуацій, які можливі в вашому районі. Друга пропозиція CDC - визначити місце зустрічі для членів вашої родини, щоб перегрупуватися на той випадок, якщо ви опинитеся розділеними або не зможете повернутися або залишитися в будинку. Як вчить нас практично будь-який фільм жахів (...), фраза "давайте поділимося" не віщує нічого доброго, особливо коли немає чіткого плану, як зібратися всім разом знову. Як то кажуть, коли ви тікаєте від зомбі, будучи в групі, вам потрібно лише бігти швидше, ніж самій повільний людині в групі», - зазначає автор статті.
Третя пропозиція - визначити контактні дані для екстрених випадків. «У цей список повинен входити не тільки Джастін Бібер. Звичайно, зустріч з Бібером може бути у вашому списку заповітних бажань, але поліція, пожежна частина, ваш лікар і, можливо, мисливець на монстрів, такий як Міла Йовович, під час надзвичайної ситуації нададуть вам більш відчутну допомогу», - наголошується в публікації.
Четверта рекомендація - спланувати маршрут евакуації. «Знову ж, велика частина порад, пропонованих веб-сторінкою CDC Zombie Preparedness, може бути застосована до багатьох різних надзвичайних ситуацій, а не тільки до зомбі-апокаліпсису, за винятком таких тверджень, як "коли зомбі голодні, вони не зупиняться, поки не отримають їжу (тобто мозок)". CDC вказує, що цей веб-сайт був запущений як гумористичний проект. Таким чином, CDC, схоже, не стверджує, що зомбі-апокаліпсис станеться в 2021 році або в найближчим часом», - підсумовує автор публікації.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...