Рекордне відновлення: 22-річний українець з пересадженим серцем виписався з лікарні на 14-й день після операції (відео)

Хлопець почувається настільки бадьоро, що односельці "не вірять, що він пережив таке складне хірургічне втручання".

22-річний українець Василь, якому пересадили донорське серце, відновився після трансплантації в рекордний для країни термін. Хлопця виписали з лікарні вже на 14 день після операції. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила засновниця громадської організації "Всеукраїнська платформа донорства "іDonor" Ірина Заславець, передають Патріоти України.

"Мама Галина називає його "невгамовним". Вранці з нею говорила. Каже, що син ні секунди не може всидіти на місці, їй ледь вдається заборонити поратися по господарству", - написала Заславець.
За її словами, Василь настільки бадьорий, що односельці "не вірять, що він пережив таке складне хірургічне втручання".
Жінка зізналася, що дуже щаслива за українця, який отримав донорське серце, і його маму Галину. "Сподіваюся, що з таким швидким відновленням після операції у цій сім'ї почнеться нова щасливе життя", - написала вона.
Заславець нагадала, що поки Василю трансплантували серце, його мати була в сусідній лікарні з дочкою. "Їй потрібна була донорська печінка, але сім'я про це дізналася пізно. На жаль, не дивлячись на те, що був навіть орган, допомогти сестрі вже було неможливо. За тиждень вона пішла", - розповіла історію сім'ї Заславець.
Донором для 22-річного хлопця стала 45-річна жінка, яка вирішила віддати органи для трансплантації. Заславець звернулася до чоловіка загиблої жінки, подякувавши йому за важку, але правильний вибір. "Завдяки цьому рішенню шанс на життя отримали чотири людини. Троє з них мають дітей. Всі вони вдячні Вам і будуть все життя згадувати Вашу дружину і вчинок, який Ви зробили", - написала вона.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...