Репортаж з передової: Як українські позиції обстрілюють ворожі диверсанти (відео)

Вісім обстрілів і двоє поранених – такою була минула доба на Сході. Там противник чотири рази гатив із забороненої мінськом зброї – великокаліберними мінометами та артилерією обстріляв Водяне, Піски, Опитне та Піщевик на Донеччині.

Бійці кажуть: загальна ситуація по майже всій лінії фронту нестабільна і обстрілів більшає. Під ворожі кулеметні черги зайшов на позиції поблизу окупованого Донецька й журналісти. Над їхніми головами пролітали кулі та пронісся безпілотник – стріляють цілодобово, передають Патріоти України з посиланням на 24 канал.

"Ситуація дуже напружена, буває таке, що прострілюємо ми, прострілюють вони. Ми даємо відсіч, щоб вони не пройшли. Підходять на 40-50 метрів від нас", – розповів військовослужбовець ЗСУ Олексій.

Одна з таких груп просто у цей момент зйомок сюжету 24 каналу намагається підійти, їх побачили спостерігачі і починають працювати кулеметники. "Сепаратист намагався до нас наблизитися – прийшлось трохи вгомонити", – зазначив військовослужбовець ЗСУ "Зелений".

Український захисник розповів, що стріляють тут майже з усіх калібрів. Стрілецькі ж бої майже не припиняються.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...