Ресторан у твоєму смартфоні: Український стартап для замовлення їжі вийшов на ринок США

Стартап Allset вже співпрацює із двома тисячами ресторанів у США, а кількість користувачів додатком сягнула 300 тисяч людей.

Американські інвестори інвестували вже близько $8 млн у додаток Allset від українського стартапу. Додаток дозволяє зробити замовлення у ресторані дорогою до нього та заощадити час на приготування та розрахунок, передають Патріоти України з посиланням на Голос Америки.

Користувачу необхідно відкрити додаток, обрати ресторан, страви з його меню і час, на який є бажання отримати готове замовлення.

Стартап намагався вийти на привабливий ринок США протягом кількох років, які пішли на удосконалення системи. Спочатку проектом зацікавилися два українські інвестори, а після того як стартап зібрав перший мільйон доларів, він переїхав до США, де ідея привабила потужних інвесторів.

"У нас від самого початку були такі плани: ми хотіли створити глобальний стартап, не тільки щось локальне, а щоб працювати на великому ринку і змінювати життя багатьох людей. В Америку переїхали, тому що тут найкращий ринок для цього", — розповідає працівник компанії Дмитро Нікулін.

На даний момент стартап має два офіси — у Києві та у Сан-Франциско, де працює 57 та 9 людей відповідно. В планах стартапу вийти на рівень таких компаній, як Uber, Postmates, DoorDash. В Україні сервіс поки недоступний через складну систему оплати.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...