Ретро-мотиви заграли новими фарбами: Дизайнери представили "горбатий" "Запорожець" у стилі сучасного кроссовера

Класичні пропорції і впізнаваний силует авто були збережені.

Українські дизайнери показали, як молу б виглядати відома модель автомобіля ЗАЗ-965, яку називають "горбатим" Запорожцем, якби її випускав сучасний автопром. Фото сучасної варіації відомого всім українського автомобіля опубліковано на сайті "Автотема", передають Патріоти України.
Працюючи над зовнішнім виглядом ЗАЗ-965 в сучасному стилі, дизайнери зберегли його класичні пропорції і впізнаваний силует. Однак ретро-мотиви заграли новими фарбами.

По-перше, горбатий Запорожець представлено у вигляді сучасного кросовером. Це робить його досить практичним, оскільки в міських умовах підвищений кліренс і нефарбований пластиковий обвіс бувають дуже корисні.

Автори нового дизайну залишили в ЗАЗ-965 трьохдверний кузов, хоча 5 дверей напевно зробили б цю бюджетну машину ще більш практичнішою.

На відміну від справжнього Запорожця, дизайнери пропонують встановити двигун спереду поперечно, щоб він приводив в рух передні колеса.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...