В одному з київських гастрономів у спальному районі міста команда “Ревізора” виявила цілий ряд порушень. У першу чергу в очі кинулася відсутність медичної маски у деяких покупців, що вже є порушенням, так як власники закладів не повинні пускати таких покупців в приміщення. Примітно, що директор цього магазину була в гумових рукавичках і масці, якою тільки прикрила рот.
Також було з’ясовано, що готові страви на вітринах зберігаються при неправильній температурі, а продавці не знають, який у них термін придатності. Крім того, команді не показали жодного документа на готову продукцію в магазині і не зізналися, де і ким все це готується. У підсумку провідною довелося звертатися до держустанов щодо вжиття відповідних заходів.
Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2025 року у хр...
Після Великодня почалася Світла седмиця. Кожен день цього тижня має свої традиції. Цьогоріч 23 квітня східні та західні християни разом відзначають Світлу середу. Про традиції третього дня Світлої седмиці переказують Патріоти України. Далі - мовою ориг...