В одному з київських гастрономів у спальному районі міста команда “Ревізора” виявила цілий ряд порушень. У першу чергу в очі кинулася відсутність медичної маски у деяких покупців, що вже є порушенням, так як власники закладів не повинні пускати таких покупців в приміщення. Примітно, що директор цього магазину була в гумових рукавичках і масці, якою тільки прикрила рот.
Також було з’ясовано, що готові страви на вітринах зберігаються при неправильній температурі, а продавці не знають, який у них термін придатності. Крім того, команді не показали жодного документа на готову продукцію в магазині і не зізналися, де і ким все це готується. У підсумку провідною довелося звертатися до держустанов щодо вжиття відповідних заходів.
На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...
Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2025 року у хр...