"Реинтеграция Донбасса - будет жестко!": Працівники поштового відділення на Донеччині нахамили голові "Укрпошти" Смілянському з його "тупим святом"

Одне з поштових відділень Донецької області не вважає 14 жовтня святковим днем.

Ігор Смілянський

Про це повідомив глава "Укрпошти" Ігор Смілянський, передають Патріоти України.

"14 жовтня я привітав колег з "Укрпошти" зі святами й у відповідь отримав від одного з наших відділень у Донецькій області таке повідомлення: "Не треба наше відділення вітати з тупими святами!"

Свою відповідь роблю публічною - нікого не звільнятиму і не каратиму. Принципово", - написав він.

За словами Смілянського, так він вчинив, щоб "люди відчували різницю". "За таке повідомлення в Пошті Росії, "ЛНР" або "ДНР" з вами б уже розмовляли люди в погонах. Тож рекомендую цінувати те, що маєте", - пояснив він.

Нагадаємо, 14 жовтня українці відзначають одразу три свята: День захисника, День українського козацтва та Покрову Пресвятої Богородиці.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...