Резонансне вбивство АТОвця на Запоріжчині: Суд прийняв скандальне рішення по підозрюваних

Чотирьох підозрюваних суд відпустив під домашній арешт.

29 травня відбулося засідання суду у справі про вбивство ветерана АТО Віталія Олешка ("Сармата"). Про це заявив адвокат вдови ветерана Дмитро Бубнов, передають Патріоти України з посиланням на Громадське.

За словами захисника, запобіжний захід з утримання під вартою на цілодобовий домашній арешт змінили обвинуваченим Михайлу Сигиді, Миколі Ломако, Олександру Обухову, Максиму Владіміренкову.

Ми вважаємо і прокурор заявляв про це в своєму клопотанні, що існують всі ризики, які їм були озвучені - це приховування, тиск на розслідування, створення алібі, зустріч з ще невстановленими по даній справі особами, тиск на потерпілих і свідків будь-яким чином, щоб вони змінили свідчення", - сказав адвокат.

Утримання під вартою продовжили Віктору Власюку, Артему Матюшину, Денису Зеленкіну, Тарасу Мовчану, Сергію Смирнову і Руслану Кузнєцову, а Євгену Бродському продовжили нічний домашній арешт.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...