Резонансне вбивство пластичного хірурга у столиці: Імена і фото підозрюваних

2 лютого в центрі Києва на вулиці Саксаганського був убитий пластичний хірург Андрій Сотник. Вбивця зробив кілька пострілів і втік.

У п'ятницю, 14 лютого, були затримані двоє людей, яких підозрюють у вбивстві глави клініки DMK Ukraine, пластичного хірурга Андрія Сотника. Відомі їхні імена. Про це повідомляється на сайті Нацполіціі, передають Патріоти України.
Відзначається, що той, хто підозрюється саме в розстрілі Сотника і є іноземцем, затриманий в одеському аеропорту. «Він - громадянин іноземної держави, після скоєння вбивства переховувався і намагався покинути територію України», - сказав глава ГУ Нацполіції Києва Андрій Крищенко.
У столиці затриманий спільник стрілка, який допомагав стежити за жертвою.
Імена передбачуваних злочинців не називаються.
Коментуючи ситуацію «УП» Крищенко сказав, що вбивця - громадянин Киргизстану. Видання стверджує, що він ходив в мечеть на вулиці Дегтярівській. У свою чергу Dетектів-info опублікував знімки підозрюваного.За їхніми даними, у людини був знайде паспорт на ім'я 37-річного Махаматякуба Маматкодирова і паспорт громадянина Росії на ім'я уродженця міста Баку Каміля Караєва.Затриманий в Києві, судячи з документів, - уродженець Грозного, громадянин країни-агресора - Рустам Куркаєв.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...