"Результат втрати стабільності всередині країни": Ель Мюрид вказав на "тривожну" тенденцію в російському суспільстві

У Росії все частіше фіксують прояви невмотивованої агресії серед населення.

У російському суспільстві спостерігається серйозна радикалізація. Країну охоплює хвиля невмотивованої агресії. Це дуже небезпечний сигнал. Про проблему Росії, з приводу якої всі мовчать, написав на своїй сторінці в Facebook російський блогер Ель Мюрид, передають Патріоти України.

"Епідемія психічних розладів накриває країну", - повідомив Мюрид.

Показовим інцидентом, на його думку, є недавній інцидент в маршрутці Санкт-Петербурга, коли чоловіка вбили за прохання надіти маску. На думку Ель Мюрида, це результат агресивної риторики Кремля.

По всій видимості, у населення сформувалися так звані "ветеранські синдроми", які характерні для військових і післявоєнних періодів. За даними експертів, в цей складний період з різними психічними розладами можуть зіткнутися до 20% населення - мільйони людей.

"З однієї соціальної катастрофи ми увійдемо в іншу, причому на самому ділі це одна, пов'язана з собою катастрофа", - написав Ель Мюрид.

Він вважає, що країна увійшла в період хаосу на тлі втрати управління. "А головний автократ безвилазно сидить у бункері і імітує управління країною. Логічно, що все розвалюється і розпадається з подвоєною швидкістю", - констатував російський блогер.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...