"РФ розв'язала війну на Донбасі": Брат Анатолія Чубайса зі словами "Слава Україні!" покинув прямий ефір російського радіо (відео)

Науковець переконаний, що Україна є частиною Європи, а РФ скоїла злочин, розв'язавши війну на Донбасі.
Ігор Чубайс

Російський учений, доктор філософських наук, директор Центру з вивчення Росії та брат російського політика Анатолія Чубайса Ігор у прямому ефірі радіостанції "Комсомольская правда" звинуватив РФ у розпалюванні війни на Донбасі і не захотів розмовляти з терористом Ігорем Гіркіним. Відповідне відео виклала "Комсомольская правда" на своїй сторінці у Фейсбуці, передають Патріоти України.

"Донбас, звичайно, де-юре - частина України, і він туди повернеться. Але загалом я хочу пояснити свою позицію. Я вважаю, що наша країна, на жаль, перебуває в стані глибокої кризи. І екологічної (два мільйони кілометрів тайги вже згоріло), і демографічної (у нас зменшується населення), і економічної (у нас уже п'ять років знижується життєвий рівень). До того ж за це відповідає президент", - зазначив Чубайс.

Після цього Чубайс звинуватив Росію в розв'язуванні війни в Україні та сказав, що покине студію, якщо Стрєлков не визнає своєї причетності. "І, крім того, наша країна веде війну в Україні. Україна домагається демократичних прав, правових норм. В Україні відбулись вільні вибори, Україна є частиною Європи - вільний в'їзд та виїзд. І я відразу хочу сказати, що вважаю війну з Україною злочином. Той, хто розв'язав цю війну, є злочинцем. І я готовий вести дискусію лише в тому разі, якщо мій опонент визнає свою провину і відповідальність. Якщо не визнає, то я покидаю студію. Слава Україні!" - сказав Чубайс і пішов зі студії, не дочекавшись відповіді Гіркіна.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...