Рідкісне фото молодого "волохатого" Дмитра Гордона з Віктором Цоєм підкорює мережу

Легендарний фронтмен рок-групи "Кіно" Віктор Цой дав інтерв'ю українському журналісту незадовго до своєї трагічної загибелі.

Легендарний рок-музикант Віктор Цой незадовго до своєї загибелі в 1990 році дав журналісту Дмитру Гордону інтерв'ю. Зараз фото з цієї події знову поширюється в інтернеті, передають Патріоти України.

Користувачі зацікавилися знімком Гордона, який тоді ще мав досить рясний волосяний покрив на голові, на відміну від сьогоднішнього часу. Примітно, що деякі з них відзначили той факт, що Цой, який в кінці 80-х років співав про зміни, міг би і не зрадіти, побачивши реальності теперішнього часу.

"Український журналіст Дмитро Гордон бере інтерв'ю у Віктора Цоя для газети "Вечірній Київ" перед концертом групи "Кіно". Квітень, 1990 рік", - так підписали знімок.

Варто відзначити, що сам Дмитро Гордон вже викладав одного разу це фото у своєму Фейсбуці - в 2017 році до Дня народження Віктора Цоя.

У тому пам'ятному інтерв'ю лідер групи "Кіно" зазначив, що квіти від шанувальників йому доставляють навіть більше задоволення, ніж крики захоплення або оплески. "Крики - дякувати, оплески - занадто офіційно, а ось квіти, мабуть, в самий раз. Їм я завжди радію, як дитина", - сказав тоді Віктор Цой.

Інші публікації автора

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...

Хіти тижня. День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети

субота, 16 вересень 2023, 6:41

17 вересня за новоюліанським календарем (до 1923 року - 30 вересня) українці святкують день ангела Віри, Любові, Надії і Софії. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в церкву, і попросити у ікони трьох великомучениць здоров'я...