Рідні і друзі бояться, що справу можуть зам'яти: Працівника СБУ підозрюють у вбивстві (відео)

На підозрюваному, крім цього, ще "висять" три справи через домашнє насильство і п'яну їзду за кермом.

Працівника Служби безпеки України підозрюють у вбивстві 28-річного хлопця. При цьому з'ясувалося, що це не єдиний злочин СБУшника, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

Киянин Володимир Сіліверстов помер після місяця в комі. Йому було 28 років. Він працював на себе, встановлював кондиціонери і ремонтував холодильники. Два місяці тому з травмою голови потрапив до лікарні, весь цей час був в комі, проте серце не витримало.

"Рідні і друзі бояться, що справу можуть зам'яти. Адже підозрюваний у вбивстві Володимира - співробітник служби безпеки України", - йдеться в сюжеті.

Трагедія сталася в 9-поверхівці на столичній Оболоні. Це гуртожиток для правоохоронців. Тут давно живуть чинні, колишні силовики і їхні діти. В той день Євген покликав Володимира дивитися футбол, в перерві вони вийшли на сходову клітку покурити, але це не сподобалося їх сусідові.

"Він починає махати молотком, Вова ухиляється, лякається, я стою з піднятими руками. Відбувається удар. Вова починає падати з ніг. Це мій друг з дитинства, у мене слів немає", - розповідає Євген Бурдельний, свідок і товариш загиблого.

Судмедекспертиза показала, що хлопець помер від закритої черепно-мозкової травми. Сусід затримали. Зараз він в СІЗО. Як стало відомо ТСН, чоловіка звати Костянтин Гончаренко. На ньому є три справи через домашнє насильство і п'яну їзду за кермом. На час слідства Костянтина відсторонили від роботи. У цьому будинку він знімав житло з дружиною і дитиною. У страху тримав багатьох жителів. Рік тому він фігурував у схожій ситуації.

У лютому 2020 року Костянтин сокирою розбив голову сусідові Олександру. Йому не сподобалося, що той голосно розмовляє. У коридорі на стіні бачимо сліди від молотка і сокири.

Мати постраждалого Олександра розповідає, що вони писали заяву в поліцію, хоча її залишили без уваги.

Після цього інциденту СБУшника відправили в зону проведення ООС на шість місяців. Він повернувся і здійснив ще один злочин. Справу передали до Державного бюро розслідувань. Однак, там ситуацію поки не коментують.

"Місце удару молотком в першу добу не було оброблено. На нього взагалі не звернули уваги", - зазначає товариш загиблого Павло Мелікаев.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...