Рідні росіянина, загиблого у ДТП з Єфремовим, відмовилася приймати вибачення від актора

Сім'я загиблого визнала вибачення Єфремова запізнілими.

Михайло Єфремов

Сім'я Сергія Захарова, який загинув у Москві внаслідок ДТП за участю заслуженого артиста РФ Михайла Єфремова, не прийняла вибачень від актора. Про це росЗМІ повідомив адвокат сім'ї Олександр Добровінський, передають Патріоти України.

"Я зв'язався із братом Сергія Валерієм Захаровим і його дружиною після виходу відеоролика Михайла Єфремова. Сім'я, звісно, чула вибачення пана Єфремова і вважає їх запізнілими. Представники родини мають намір іти до кінця, домагаючись справедливого рішення суду. Отже, вибачень сім'я де-факто не прийняла", – сказав він.

За словами адвоката, брат загиблого заявив, що сім'я не збирається приймати грошову компенсацію від актора.

56-річний Єфремов спровокував аварію в центрі Москви увечері 8 червня: на Смоленській площі він, перебуваючи за кермом автомобіля Jeep Grand Cherokee, виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з фургоном "Лада". Водій фургона від травм пізніше помер у лікарні.

Відразу після ДТП у російській поліції розповіли, що, за даними експертизи, Єфремов сів за кермо у стані алкогольного сп'яніння. 9 червня російські ЗМІ повідомили, що в аналізах актора виявили сліди кокаїну і канабіноїдів. 10 червня в московській прокуратурі підтвердили, що в момент ДТП Єфремов перебував у стані не тільки алкогольного, а й наркотичного сп'яніння.

Щодо актора відкрито кримінальну справу за статтею про порушення правил дорожнього руху, що спричинило загибель людини. Крім того, поліція порушила справу про збут наркотиків.Єфремову загрожує від п'яти до 12 років тюремного ув'язнення.

9 червня Таганський районний суд Москви обрав Єфремову запобіжний захід у вигляді домашнього арешту на два місяці.

12 червня Єфремов записав відеозвернення, в якому попросив вибачення у сім'ї загиблого, а також запевнив, що не буде намагатися уникнути відповідальності за скоєння ДТП. Він також говорив, що готовий надати допомогу сім'ї загиблого, якщо її приймуть.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...