Рідні "сервісу" не оцінили: В Аргентині поліція в коробці з-під майонезу відправила голову зниклого дідуся його сім'ї

Родичі досі не можуть поховати свого дідуся, тому що влада досі не видали їм свідоцтво про його смерть.

В Аргентині, схоже, розгорається скандал через некоректні дії поліції. Одна сім'я подала заяву про зникнення їх літнього родича. Все, що змогли зробити правоохоронці, це виявити його голову на звалищі і відправити її сім'ї поштою в коробці з-під майонезу, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Сім'я, яка отримала поштою відрізану голову свого зниклого дідуся в коробці з-під майонезу, повідомила, що цю страшну посилку їй відправила поліція. За словами Вероніки Соса, поліцейські виявили череп її дідуся Луїса на сміттєзвалищі і вирішили відправити його родичам покійного поштою, повідомляє Daily Star.

Спочатку поліцейські вважали, що цей череп належить зниклій 40-річній жінці, що жила в Хенераль-Рока, в провінції Ріо-Негро в центральній частині Аргентини. Але результати судово-медичної експертизи показали, що це був череп чоловіка, а пізніше з'ясувалося, що він належав Луїсу Соса, якому було далеко за 70 і який пропав 10 січня минулого року.

Його родичам пояснили, що вони не могли отримати останки Луїса Соса до закінчення слідства. За словами Вероніки Соса, те, що поліції вдалося знайти тільки голову, вказує на факт злочину, але прокуратура так і не повідомила членам сім'ї покійного ніяких подробиць розслідування. Замість цього сім'я несподівано отримала череп дідуся в коробці з-під майонезу Hellman's.Вероніка повідомила, що вони не можуть поховати свого дідуся, тому що влада досі не видали їм свідоцтво про його смерть. «Чи могли вони вчинити з тобою ще більше блюзнірським чином? - написала Вероніка Соса під фотографією коробки з-під майонезу. - Ми чекали і шукали тебе рік і вісім місяців, а вони привозять тебе так, ніби ти був ніким! Ось так! У коробці від майонезу!»За її словами, вона опублікувала фотографії свого дідуся і коробки з однієї причини. «Щоб люди побачили, які мерзотники контролюють нашу правову систему, - сказала вона. - Для них ми всього лише цифри, а до тих, хто не хоче мовчати, вони відносяться як до перешкоди. Вам доведеться добре попрацювати, панове окружні прокурори, тому що я не заспокоюся, поки не дізнаюся, що трапилося з доном Соса, з моїм дідусем. І коли я це з'ясую, ви не зможете сховатися ніде. Хтось зробив так, що Луїс Соса зник. Луїс Соса не саме вирішив померти на сміттєзвалищі. Луїс Соса - це не череп. З Луїсом Соса щось трапилося».

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...