"Рік без Каті": Мати вбитої активістки озвучила останні слова Катерини Гандзюк

Вона мужньо боролася зі смертю, бо було сильне бажання жити, - зазначила Надія Гандзюк.

Катерина Гандзюк

У понеділок, 4 листопада, мати померлої рік тому активістки з Херсона Катерини Гандзюк на брифінгу сказала передсмертні слова своєї доньки, передають Патріоти України з посиланням на Укрінформ.

"Я їх недооцінила, а вони мене переоцінили", - ця була остання фраза, яку виголосила активістка. За словами Надії, матері загиблої, коли батько прийшов о 8:40 ранку у відділення лікарні, Катя вже померла.

"В день вбивства Каті, коли вона йшла на роботу, в будинку було відключено ліфт, відключено світло і не було води. І коли Катю облили кислотою, то жінки, які працювали в невеликому магазині десь в метрах 10 від місця злочину, обливали її газованою водою, змивали цю кислоту. Я до сих пір не можу виходити на балкон, на якому лежить рюкзак Каті, а він прийняв значну частку тієї кислоти, зараз це купа чорного скислого бруду. Катя померла б на місці, якби не той рюкзак. А вона ще мужньо боролася, бо було сильне бажання жити", - додала Надія Гандзюк.

На думку матері, відключення світла, ліфта і води не було випадковим.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...