"Рік здоров'я": Зірка американських комедій приголомшила прихильників неймовірним схудненням

Актриса активно взялася за роботу над собою.

Зірка американських кінокомедій Ребел Вілсон приголомшила шанувальників результатом свого перетворення. Після розставання зі своїм коханим - мільярдером Джейкобом Бушем - актриса почала посилено худнути, і їй вже вдалося скинути 20 кілограмів. Ребел рідко з'являється на публіці, тому етапи її перетворення пройшли непомітно для широкої аудиторії, а остаточний результат, який актриса опублікувала в Instagram, убив всіх наповал, передають Патріоти України.

Після схуднення Вілсон стала частіше підкреслювати свою фігуру. Тепер вона з легкістю може дозволити собі облягаючі шкіряні лосини, хоча раніше воліла ховати фігуру за нарядами оверсайз.40-річна знаменитість пояснила, що в процесі схуднення вона намагалася споживати не більше 1500 калорій на добу. Зараз актриса фільмів "Відчайдушні шахрайки" і "Дівич-вечір у Вегасі" важить 75 кілограмів.

Фанати захоплені результатом схуднення Ребел і не перестають робити їй компліменти: "Пишаюся тобою! Це карколомний результат", "Ця жінка виглядає приголомшливо. Ось це так ... Ось це результат","Скільки праці вкладено в це схуднення! Молодець, заслуговує на повагу!"

Довідка: Ребел Вілсон - австралійська актриса, продюсер. Зіграла у фільмах "Холостячки", "Весільний розгром", "Дівич-вечір у Вегасі", серіалі "Супервеселий вечір". Володарка двох премій каналу MTV.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...