Рівненські лікарі врятували немовля, яке 19-річна мати кинула в гуртожитку

Немовля з тілесними ушкодженнями було доставлене в лікарню швидкої допомоги вночі 14 жовтня.

Правоохоронці встановили, що протягом декількох днів в соціальному гуртожитку проживала мама - 19-річна уродженка Гощанського району - разом з новонародженим сином, якому на даний час виповнилося всього 26 днів, передають Патріоти України з посиланням на ГУ Національної поліції в Рівненській області.

Вночі крик дитини почули сусіди, які звернулися до вахтерки. Та відкрила двері кімнати, де, як виявилося, хлопчик перебував один, і викликала «швидку».

У немовляти медики діагностували закриту черепно-мозкову травму і двосторонню пневмонію. Дитина госпіталізована в реанімаційне відділення.
Поліція відкрила кримінальне провадження за статтями КК «Злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною» і «Залишення в небезпеці». Правоохоронці посилено шукають матір дитини і встановлюють обставини того, що сталося.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...