"Різні. Рівні": Українські музиканти представили соціальний кліп про толерантність (відео)

Спільний маніфест записали Аліна Паш, Сергій Бабкін, Latexfauna, KrutЬ, Gurt [O], YUKO, Constantine та інші музиканти.

Українські музиканти записали кліп про толерантність "Різні. Рівні", передають Патріоти України з посиланням на The Village Україна.

"П’ятнадцять зірок об’єдналися та записали пісню, щоб через музику донести українцям важливу думку: ми всі рівні, незалежно від гендерної ідентичності та сексуальної орієнтації", – розповіли творці проєкту.

"Для мене важливо було долучитися до проєкту "Різні. Рівні", бо я максимально різною та рівною відчуваю себе. З дитинства у мене сім’я вкладала поняття вибору. Тема толерантності більше ніж актуальна в Україні. Я відчуваю гостру потребу у відкритому діалозі й обговоренні, що саме вважається толерантністю", – розповіла співачка Аліна Паш.

Режисеркою музичного кліпу стала Анна Бурячкова. "Чим більше ми говоритимемо вголос, чим більше знайомитимемо людей із розумінням і прийняттям себе та інших, тим швидше ситуація буде покращуватись. Це не лише стосується ЛГБТ ком’юніті, а і загальної рівності та інакшості", – розповіла Бурячкова.


Українці також можуть стати частиною проєкту та підтримати ЛГБТ-спільноту. Щоб це зробити, треба перейти на сайт.

За допомогою віртуальної студії звукозапису можна заспівати разом із музикантами. Наприкінці пісні, коли співає хор, у слухача буде 10 секунд, щоб сказати свої слова підтримки, висловити позицію чи заявити про толерантність.

Записавши свій голос на платформі, людина отримає персоналізований варіант "Різні.Рівні" із власним голосом у кінці пісні, яку зможе завантажити собі або поділитися з друзями в соціальних мережах.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...