РНБО розгляне санкції проти білоруських чиновників, - Єрмак

Дата засідання з білоруського питання поки не відома.

Рада національної безпеки і оборони України розгляне питання про введення санкцій проти білоруських чиновників і бізнесменів. Про це йдеться у відповіді голови Офісу президента Андрія Єрмака на запит народного депутата Олексія Гончаренка, передають Патріоти України.

Нардеп написав у своєму Telegram-каналі, що мова йде про можливі санкції проти білоруських топ-чиновників і бізнесменів, які своїми доходами підтримують режим Лукашенка: "Я вже писав, що є такий Микола Воробей проти якого введені санкції ЄС. Він є "гаманцем" Лукашенка, але разом з тим саме Микола Воробей володіє "ПрикарпатЗахідтранс". Це компанія, якою користувався Медведчук, і яка володіла сумнозвісною трубою Медведчука. Тобто, по суті, крім того, що Воробей є "гаманцем" Лукашенка, він і є "гаманцем" Медведчука. Крім цього, Медведчук і Козак тримають великі суми в банку Воробея".
Коли РНБО розгляне питання санкцій проти білоруських чиновників, не повідомляється.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...